22 Januari

Har studiedag idag wieho :) Har precis gjort en glassbomb med hjälp av Offa, med hans egna hemgjorda glass.. Mums.. Den ska ätas imon efter smörgåstårtan för att fira mej :D
Nu är det tänkt att jag ska börja plugga lite.. Först kulturhistoria och sen Svenska B.. Sen måste jag städa, ska även försöka hinna med att träna lite idag.. Om jag orkar.. Annars blir det filmmys med syster <3, godis och chips.. Det gillas skarpt.. Ikväll kommer Robin också..

Måste bara skriva av mej om att jag blir så trött på vissa männsikor.. Sluta härmas och var dej själv för faan.. Lev ditt egna liv, och skaffa dej egna kompisar, pojkvän, och liv.. Så nu var de sagt..
Alla ni som vet vad jag menar.. Hon har gjort det igen!

Nu väntar pluggandet, det kan förresten vänta lite till.. Tror jag ska börja med att... hmm.. kommer nog på någonting för att slippa plugga..

// ida ♥

21 Januari

Har vatt i skolan idag.. segt.. har bara en lektion på onsdagar så jag börjar 9 och slutar 10.50.. Men idag hade vi informationsmöte om matte B kursen som började 13.30 så jag fick gå och vänta på klockan.. Alla andra hde lektion.. Så jag gick ner till Make-Up Store och beställde en tid, fick ett presentkort från malin förra året och har glömt bort det :/ Men nu är det iaf beställt.. Matte B kursen är för dom som inte klarade matte b i 2:an.. Vilket jag inte gjorde.. Kommer nu att få en ny chans och den kommer jag verkligen att ta, annars kommer jag inte in på det jag vill efter gymnasiet.. Läraren verkade snäll och engagerad, vilket den förra inte var.. Om man är 13 st i en klass och 10 har ig, då är det väl inta bara fel på klassen?? men men, det här ska jag klara!

Fick även ett annat glädjande besked idag :)
Allt kommer att lösa sig och bli tipptopp.. Wiho!

Nähä nu väntar handbollen på TV.. Heja Sverige!!

// ida ♥

18 Januari

Kom på att jag har en blogg och tänkte att det var dax att skriva lite :p
Det har väl inte hänt så himla mycket sen jag skrev sist, mer än att jag har vinterkräksjukan och hur kuligt är det på en skala??
  Men jag har iaf världens bästa pojkvän.. Det värsta han vet är magsjuka, ändå kom han hit i natt och sov här för att se hur det var med mig, och för att han inte ville att jag skulle vara själv.. Börjar känna mej bättre men det blir nog inte skolan imon.. Är väldigt trött.. Hoppas bara att jag är frisk på fredag när jag fyller år, och att alla andra i familjen också är det.. 

Nä, nu ska jag sova lite innan skidskyttet för herrar börjar kl 15.00
Ha det gyttans

// ida ♥


9 januari

Idag är det bara två veckor kvar tills jag fyller år :) Jippiii.. Fast 19 är en onödig ålder.. händer ju ingenting då. .men men.. har varit i skolan idag.. börjar 10 och slutar 11.40, känns väldigt meningslöst att åka 10 mil för det varje fredag.. har träffat Älsklingen en stund också, innan han skulle till ljungby och äta pizza och festa med Jocke och Krille.. Så nu sitter jag här själv.. Men har haft en väldans mysig kväll med syster och hennes kompisar :)

Imon kommer skåningarna och sover troligtvis här tills på söndag.. Då blir det liv i luckan..
Morfar fyller 80 år imon så då blir det fest ;) kuligt att träffa alla, speciellt en av mina kusiner som bor i Umeå i vanliga fall
och som bara kommer hem en gång om året typ..

Har fixat vem som ska göra min balfrisyr nu :) Längtar!! Bara 152 dagar kvar till studenten.. SKÖNT!!
Nähä nu ska jag var duktig och plugga lite körkortsteori, sen väntar sängen..
God natt
ida ♥

Onsadg

Pappa kom in och väkte mej vid halv 8 idag, bara för att säga att han skulle gå och jobba..
Han kom även in med Sally (valpen), så vi låg och myste ett tag innan hon bestämde sig för att hon inte ville ligga stilla längre. Så jag gav henne ett tuggben och gick och la mej igen.. Somnade om och vaknade vid 10 av att Frida och Athena kom..



Har varit duktig och städat idag ..
Behövs ju om skåningarna ska sova här i helgen..

Ska duscha nu och sen sätta mig och slappa vid tv:n och slappa in i det sista, kan behövas nu inför skolastarten.. Ångest..

 
// ida ♥

Blogg

Då har jag också blogg..
Kändes som alla andra har det så varför inte jag haha..

Idag har jag inte gjort så mycket..
Varit ute och gått med Sally <3 en lång runda i skogen,
sen har jag suttit och skrivit ett arbete i kulturhistorian om Dag Hammarskjöld..

Sitter och väntar på att Robin ska komma..
Ska göra mat ikväll också.. Tacos :) mums..

//i.G


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0